torsdag den 17. juli 2014

Bryllupsfotograf

Allerede inden jeg startede i lære som fotograf tog jeg bryllupsfotografier.

Den lidt hektiske stemning om morgenen inden brylluppet for alvor går løs giver en fantastisk dynamik, man som bryllupsfotograf kan bruge i det færdige portræt af en unik bryllupsdag. 

Her arbejder jeg fotojournalistisk, uden fast lys, og går efter de sjove og skæve vinkler på forberedelserne.
Kirken, Rådhuset, Parken eller Baghaven, hvor vielsen udføres summer altid af positiv energi fra bryllupsgæsterne, og som fotograf får jeg en masse lejligheder til at formidle stemningen igennem fotografiet.

Brudeparret og jeg tager efterfølgende hen til de locations, der på forhånd er udvalgt for at få taget portrætter.Eftermiddagen bruges til at fotografere brudebuketten, opdækning af bordene, tjenernes arbejde, gæsterne, kagen og alle de smukke ting omkring et bryllup, som det måske er svært at huske efterfølgende. 

Samt vigtigst af alt: Kongebilledet, hvor alle gæster er samlet omkring brudeparret.

Når alle går til bords, sørger jeg for at tage billeder bag kulisserne såvel som inde hvor middagen bliver serveret.-Og når mørket falder på og festen for alvor begynder monterer jeg flashen og fanger alle de sjove øjeblikke fra brudevals til sokkeklipning.

Som fotograf igennem mange år er det stadig lige fantastisk at være observant og tilstede i en af de største dage i brudeparrets liv!.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar